Aviato Academy

Body blocks

Het nieuwe opleidingsplatform van Brussels Airport

Aviato heeft samen met Brussels Airport Company en andere vooraanstaande partners Aviato Academy opgericht. Aviato Academy biedt talloze gespecialiseerde opleidingen voor de Airport & Aviation Industry, verdeeld over zes domeinen:

  • Passenger services

  • Aircraft handling & airside operations

  • Cargo handling & logistics

  • Airport operations

  • Technical operations & MRO

  • General

Kennis- en expertiseplatform

Naast een uiterst volledig opleidingsaanbod, vormt Aviato Academy echter ook een uniek kennis- en expertiseplatform, zegt Geert Volders, die General Manager ad interim is van Aviato Academy: “Op een luchthaven werken vele partijen met elkaar samen. Via een kennisplatform als Aviato Academy kunnen ze hun ervaringen en behoeftes met elkaar delen, zodat iedereen beter op elkaar ingespeeld is. Dat kan de efficiëntie op onze luchthavens alleen maar verbeteren.”

Nieuw talent sneller laten groeien

Simon de Maeseneer, General Manager van Aviato vzw is het daar mee eens, en voegt er nog aan toe: “Aviato rekruteert voor jobs op de nationale luchthaven. Dankzij Aviato Academy kunnen we nu nog een stapje verder gaan. Het nieuwe talent dat we via Aviato hebben aangetrokken, kunnen we voortaan een gespecialiseerde opleiding aanbieden, ontwikkeld en gegeven door ervaringsdeskundigen die zelf dagelijks op het terrein staan. Dat zal ons toelaten om enerzijds ons nieuwe talent sneller te laten groeien en om anderzijds Brussels Airport en onze luchtvaartcommunity nog verder te laten uitblinken in safety, customer experience en operational efficiency.”

Ontdek alle opleidingen in detail op aviatoacademy.com

Image
Aviato Academy
Top