Body blocks

Jouw tewerkstellingsnoden zijn de onze

Image
meeting with an employer to find a job

Je bent werkgever op de luchthaven van Brussels Airport en zoekt nieuwe medewerkers? Aviato, het tewerkstellingscentrum van Brussels Airport, is jouw perfecte partner in de zoektocht naar de beste profielen.

Aviato bundelt de krachten van VDAB en Actiris en andere publieke en private partners en is dus de unieke one stop shop voor al je vragen rond tewerkstelling en opleiding.

Onze Account Managers gaan graag met je in gesprek om een beter zicht te krijgen op je huidige en toekomstige tewerkstellings- en opleidingsnoden, zodat Aviato jou de beste oplossing kan aanbieden voor jouw specifieke situatie.

Geniet van onze diensten

  • Publiceren van vacatures

Aviato geeft je, samen met VDAB, de kans om al jouw vacatures op Brussels Airport te publiceren op een unieke website. Registreer je op Mijn VDAB en vul daar je vacaturegegevens in. Heb je je vacature aangeduid als luchthavenvacature? Dan komt ze automatisch op de Aviato website.

 

  • Preselectie

Op basis van een nauwkeurige functieomschrijving helpt Aviato je om de ideale kandidaat te vinden door de beste profielen op voorhand te selecteren. Die profielen worden gekozen uit de grootste databank van werkzoekenden die Aviato met zijn partners Actiris en VDAB ontwikkeld heeft.

  • Organisatie van sollicitatiedagen

Zoek je drie tot vijf kandidaten op hetzelfde moment? Aviato kan voor jou een specifieke sollicitatiedag organiseren en een twintigtal vooraf geselecteerde kandidaten verzamelen om je sollicitatiegesprekken te vereenvoudigen.

 

  • Opleiding

Aviato en zijn partners ontwikkelen samen met jou specifieke opleidingstrajecten om je toekomstige werknemers zo goed mogelijk op hun nieuwe baan voor te bereiden. Lees hier meer over onze opleidingsmogelijkheden die we samen met VDAB, Actiris en Bruxelles Formation organiseren

Ben je een werkgever actief in de vliegtuigtechnische sector? Dan kan je genieten van de Aviato diensten binnen het Educavia project!

Meer informatie vind je op deze pagina.

Mijn VDAB, een interactief platform om je vacatures te publiceren

Via Mijn VDAB kun je jouw vacatures gemakkelijk publiceren, toegang krijgen tot cv's van kandidaten en cv's via mail ontvangen!

Top